Victorias Stil

BVC besök och tankar om att ha börjat om igen

Idag mötte vi upp storebror Hugo och gick tillsammans till BVC, där vägde och mätte vi Enzo. Han har gått upp riktigt bra i vikt och väger nu 2760 g. Han har alltså gått upp 345 g sen förra veckans vägning, så det känns riktigt bra. Lilla E är nu 49,5 cm lång så han har vuxit 1,5 cm sen han föddes. Mitt lilla hjärta❤️

Känner mig så himla lycklig och tacksam. Njuter av dagarna hemma med en liten igen och det känns verkligen så mysigt att få uppleva bebistiden en sista gång. Mina stora killar är så med och är närvarande och vill mer än gärna hjälpa till med sin lillebror vilket känns jätte kul att se❤️

Trots lite sömn så känns dagarna fantastiska, mycket kul på gång och jag trivs bara väldigt bra med livet just här och nu.

Visst att det är en stor omställning att ha en liten igen men jag älskar det och kunde inte vara lyckligare. Är så fylld av kärlek och glädje så jag nästan spricker inombords.

Nu amma lilla E och lite tv tittande innan det blir sängen för mig.

Sov gott❤️

Tryck gärna på hjärtat om du gillar inlägget❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika Nygren

    Åh va mysigt❤️ Började också om med en liten son som nu hunnit bli 1 år och har en dotter på 9 år…tror man njuter på ett annat sätt! Helt underbart?❤️ Trevlig kväll!