Victorias Stil

Frånvarande och hormoner

Hej fina du!

Har uppdaterat lite dåligt här nu sen lilla Enzo kom, men har känt att jag velat lägga all fokus och få njuta ordentligt av att bara vara i vår bebisbubbla♥ Dagarna rullar på så himla fort trots att vi mest bara är hemma och myser.En stor del av dagarna går åt till att amma, ge ersättning och få till bra sovrutiner. Men han är verkligen så himla snäll vår lilla kille, är ofta vaken längre stunder på kvällarna/nätterna och ligger och kollar nyfiket med sina vackra ögon så jag smälter.

En liten update kommer här om hur det går med amningsnappen. Har testat några av era förslag, och det som funkat bäst är att jag börjar att amma med amningsnappen för att sedan ta bort den efter en stund. Då har jag lyckats några gånger att få till det, jippiiiii! Känns verkligen bra, så nu jobbar vi på att bli av med nappen så får vi se hur lång tid det tar och om vi lyckas att bli av med den helt.

I morse kom bvc sköterskan hit på ett hembesök och tog en vikt på lille Enzo. Han hade gått upp fint sen fredagens kontroll och ligger nu över sin födelsevikt. Han väger nu 2.540 gram, vilket är toppen. Det känns verkligen skönt att veta att han får i sig tillräckligt med mat och går upp i vikt som han ska♥

Jag känner mig så otroligt lycklig och tacksam över mina underbara barn, dom är verkligen mitt allt♥

Mina hormoner är fortfarande all over me och kommer över mig som en stor känslostorm. Tårar som kommer för alla fina stunder som vi skapar tillsammans. Lycka och en gränslös kärlek♥

Jag har förresten fått flera frågor via mejl om hur min kropp återhämtat sig och hur jag känner mig i kroppen nu efter tredje barnet.

Är det något ni skulle vilja att jag gör ett inlägg om? Bilder? Kommentera gärna här nedan då.

 

Hur underbart ser inte det här ut ? Ser fram emot att få resa med familjen framöver.
Bild Pinterest
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.