När känslorna svämmar över – Victorias Stil

Victorias Stil

När känslorna svämmar över

Hej du fina❤️

Jag och Enzo kämpar på här på sjukhuset riktigt bra tillsammans. Men nu börjar jag verkligen känna att jag längtar hem till resten av familjen. Även om de kommer och hälsar på mig och Enzo så ofta de kan så längtar jag så efter att få komma hem så vi får vara tillsammans igen som en familj❤️

Vet att killarna längtar så himla mycket efter att vi ska få komma hem och välkomna sin lillebror❤️

Som mamma kan jag säga att jag känner mig så splittrad i mammahjärtat som måste vara ifrån killarna där hemma, även om de är större och vet att jag måste vara på sjukhuset så tar det inte bort mitt dåliga samvete. Men snart är vi tillsammans och kan skapa en vardag ihop som fem i familjen. Känns magiskt!

Idag gjordes en ny läkarundersökning på lilla Enzo, och allt såg bra ut. Han är fortfarande lite gul men ligger på en jämn kurva så man gör ingenting åt det nu. Men nya kontroller görs för att se att inte värdet stiger.

Nu har dom även tagit bort värmesängen och regelbundna kontroller görs för att se hur Enzo håller sin temperatur. Ser det bra ut tills imorgon så finns en god chans att vi kanske får åka hem enligt läkaren. Vi håller verkligen tummarna för det.

Har så himla mycket känslor och hormoner i min kropp nu. Fylld av kärlek, tacksamhet, glädje och tusen andra känslor som svämmar över och som gör att jag kan grina för ingenting.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Åh, förstår dig precis! Vår lilla nr 4 föddes i mars i v.34. Att vara utan de större barnen där hemma var så slitande även om de också var väldigt förstående. Det blev många tårar och känslosam berg- och dalbana. Håller tummarna för att ni får komma hem snabbast möjligt!