Första mötet – Victorias Stil

Victorias Stil

Första mötet

Ett av de finaste och mest känslosamma ögonblick jag varit med om var första mötet mellan bröderna❤️

Månader av förväntan och en enorm längtan och äntligen så skulle första mötet med sin lillebror bli till verklighet.

Morgonen när de vaknade upp och upptäckte att mamma och pappa faktiskt inte var hemma. Att deras farmor istället hade kommit på natten för att passa dom när vi åkte in till sjukhuset.

Vi pratade med killarna på telefonen på morgonen och berättade att jag fått riktiga värkar på natten och att vi var tvungna att åka in till sjukhuset.

De frågade spänt och nyfiket om lillebror verkligen skulle komma nu? Vi svarade tillbaka att när ni slutat skolan idag så har er lillebror garanterat kommit och att dom skulle få komma direkt och hälsa på honom.

De blev såklart överlyckliga och spända över känslan att veta att de skulle få träffa sin lillebror om bara några timmar. Så nära men ändå så långt borta i deras värld.

När de slutade skolan ringde killarna och undrade om han hade kommit och till deras glädje kunde vi berätta att han nu låg på mitt bröst och väntade på dom❤️

Killarna kom kort därefter alldeles uppspelta och nyfikna in på vårat rum på BB.

Och där fick vi alla uppleva en magisk stund med en sån enorm kärlek och lycka från första stund. De lyste upp totalt och var världens stoltaste bröder. De kunde inte slita blicken från sin lillebror och klappade honom så ömt och fint❤️

De fick hålla i sin lillebror, hud mot hud och känna sig delaktiga och inkluderade direkt.

Den känslan att få se och uppleva detta ögonblick, första mötet, är större än jag någonsin kunnat drömma om❤️

Bara av mina ord som jag får ner här just nu i skrivande stund, så rinner tårarna ner för min kind. Det väcker såna enorma känslor inom mig. Fylld av kärlek och tacksamhet över min fina familj❤️

Tryck gärna på ❤️ om du gillar inlägget.

KramV

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Åhh vet precis vilken känsla du beskriver ❤️❤️ Den var oslagbar, när mina söner skulle komma till BB och hälsa på för första gången.. Nästan så den känslan av lycka var ännu större än när tredje ”kom ut”. Vackert!! ❤️❤️ Kramar fina du!