Victorias Stil

Hög på livet

Vill börja med och tacka er alla från djupet av mitt hjärta för alla gratulationer, det värmer verkligen ska ni veta❤️

Nu ligger jag här med mitt lilla hjärta i famnen och kan inte sluta att titta på honom. Han är så himla liten och söt, helt perfekt❤️

Känner mig hög på livet, knappt någon sömn men ändå så fylld av alla känslor som är överväldigande. Är så otroligt tacksam för att allt har gott så himla bra och att jag nu är trebarnsmamma till tre helt fantastiska barn som jag älskar över allt annat❤️

Ni är så himla många som varit nyfikna och frågat mig om när vår lilla kille kom och hur mycket han vägde.

Han föddes alltså den 24/4 klockan 08.38. Vägde 2450 g och är 48 cm lång. Vi ligger kvar på BB och kommer att vara kvar här tills han klarar av att hålla värmen helt själv. Nu ligger han i en värmesäng när vi inte håller i honom och han får lite tillägg vid matningen. Annars mår vi toppen och njuter så av bebisbubblan och lyckan över av att vara en till i familjen. Nu är vi kompletta❤️

Klicka gärna på hjärtat om du gillar inlägget❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.