Victorias Stil

Sommarvärme och mitt mående

God morgon ljuvliga fredag♥

Strålande solsken och härlig värme ute redan nu, så galet underbart. Om det är något som får mig att slappna av en stund så är det att få sitta ute och njuta, älskar´t. Så idag kommer större delen av min dag att spenderas ute i en solstol med något svalkande att dricka.

Ikväll blir det grillning och mys med familjen♥ Lovely!

Jag har fått frågor om hur jag och bebisen mår nu. Vi mår bra men jag har det tufft med mycket sammandragningar och kroppen som spelar mig ett spratt mest hela tiden. Jag känner mig bara less på hela situationen samtidigt som jag känner mig så oerhört tacksam för att han fortfarande är kvar i magen. Att han får växa på sig ordentligt och att vi kan få en god start från början med vår nya familjemedlem. Men att säga att allt är bra är långt ifrån sanningen, jag mår rätt dåligt till och från och det är tufft med alla känslor som kommer över mig. Men jag försöker vara stark och tänka positivt. Och med hjälp av min familj, vänner och stöd från er så gör det allt lite lättare♥ Tack!

Vad har du för planer idag? Hoppas du får en fantastisk helg i det underbara vädret, kom ihåg att just du är värdefull♥

Inspobilder från Pinterest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Antonia

    Hej! Jag förstår att din situation måste vara oerhört jobbig.. Jag har precis haft min första vecka som sjukskriven, gravid i v 32 med tvillingar. Men jag undrar ifall du känner dig rastlös om dagarna? Trots att det man behöver är vila och ta de lugnt känner jag mig redan rastlös vissa stunder om dagen. Kram