Victorias Stil

En underbar dröm..

Good Morning♥

Grått och trist ute idag, trodde det skulle vara fint väder men nej istället så små duggar det ute. Men enligt väderprognosen ska det bli super fint väder både imorgon och fredag, det ser jag fram emot.

Har varit uppe ett x antal gånger i natt, vaknat av rejäla sammandragningar och sprungit på toan när han trycker på blåsan. Har inte sovit en hel natt på väldigt länge men det är väl lika bra att vänja sig vid den tanken nu när mini snart är här. Hoppas dock på att han kommer att vara nöjd och sova bra på nätterna, det gör så mycket att få en ordentlig sömn.

Drömde i natt att han kom till världen, det gick hur fort som helst och jag var nästan fullt öppen när vi åkte in. Han var så liten och söt med massa mörkt hår och stora ögon som tittade nyfiket. Tänk att nu är jag så nyfiken på vem du är och hur du ser ut min lilla mini människa. Har lite svårt att greppa att jag snart är trebarnsmamma och har en bebis här hemma i familjen, längtar att få hålla i dig och lukta i ditt hår, bebisdoften är väl ändå bland de bästa som finns♥ Killarna tjatar och längtar ihjäl sig nu efter sin lillebror och är så nyfikna även dom på vem du är. därinne. Vi alla längtar efter dig.

I dag ska jag fortsätta att plocka lite här hemma, fixa lite av minis saker och skapa lite ordning. Älskar att ha ordning och reda (även om det lätt blir oordning snabbt igen) speciellt när man lever med tre killar snart fyra hihi..

Har en efterlängtad nageltid imorgon, har inte fixat naglarna på flera veckor nu, så dom ser inte så roliga ut. Kommer dock inte att köra på lika långa naglar som jag brukar nu när vi snart har en liten bebis hos oss. Så nu letar jag inspiration tills morgondagen, tror nog att det blir något just och fräscht som är rätt neutralt,

  Inspobilder från Pinterest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.