Victorias Stil

UPS AND DOWNS

Hej fina du♥

Idag har jag gått med en jobbig huvudvärk som inte vill ge med sig, den fanns där redan när jag vaknade till i natt och är fortfarande kvar.

Glömde ju att skriva igår att min lilla busunge fortfarande ligger med huvudet uppåt och rumpan nedåt. Jag får helt enkelt testa igen att ställa mig på huvudet för så här kan det ju inte vara hihi…

Har haft en hel del sammandragningar idag och vaknade flera gånger i natt av att jag hade ont i magen så det är lite jobbigt. Ni är många som skriver och frågar mig om jag mår bättre nu? Och jag kan helt ärligt svara att jag mår mycket bättre nu för att jag får vara hemma med min familj♥ Men att känna denna osäkerhet för när mini ska komma är fruktansvärt tärande både för mig och familjen som går i en ovisshet och ständig oro hela tiden. Jag försöker verkligen att ta en dag i taget, och glädjas för varje dag som han är kvar i magen. Men det är tufft, riktigt tufft faktiskt. Vissa dagar känns så himla jobbiga och jag känner mig så himla ledsen över att inte kunna njuta av graviditeten fullt ut som jag önskar, för vem njuter när man går och är orolig hela tiden?

Jag försöker iallafall att hålla skenet uppe, annars skulle jag gå under själv. Jag måste bara fortsätta att orka vara stark oavsett hur dagen är, åtminstone för mina killars skull♥

Så härligt med solljuset, vi får det så varmt här inne när solen ligger på hela dagen..

Tryck gärna på ♥ om du gillar inlägget..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bella

  Hej!
  Skulle du vilja lägga upp lite outfits du har nu under graviditeten? Bekvämt och snyggt! Är gravid nu och kläder ger mig ångest när inget sitter bra! Ha det så bra!

 2. Victoria

  Styrke kram till dig, förstår att det är jobbigt med ovissheten!
  Hoppas att du får njuta lite av påsken iallafall med din familj ❤️Kram

 3. Annika

  Hej,
  Jag halkade in på din blogg när jag letade info om tidiga sammandragningar. Med mitt första barn hade jag sammandragningar som påverkade tappen. Heltidssjukskriven. Allt gick bra men det var mkt oro, inläggning osv.
  Med andra barnet inget problem.
  Nu väntar jag tredje, är i v 31. Jag har haft mkt onda sammandragningar, mensvärk och något förkortad tapp. Idag bad jag om en ny mätning av tappen och då säger läkaren ”ja men oroa dig inte, du har kommit så långt i graviditeten att det går fint att föda. Visst, lite tidigt är det men man stoppar inte upp en förlossning nu så några fler mätningar behöver vi inte göra. Startar det så blir det bebis” Därefter fick jag ett stort leende och hon önskade mig en bra dag. (WTF?)

  Jag fattar ingenting? Det är väl inte bra alls om bebisen skulle komma nu? Ska bli så skönt när graviditeten är över, tycker inte man känner sig riktigt trygg med vården när det sägs så olika.

  Tack för en bra blogg! Håller alla tummar att din lilla stannar lite till 🙂

  1. Victorias Stil

   Hej fina! Kul att du hittat in hit❤️det låter verkligen jätte märkligt att läkaren sa så till dig?! Dom vill ju försöka få de små att hålla sig kvar ett tag till även om de klarar sig bra om de kommer redan nu. Lycka till med allt och åk hellre in en gång för mycket om du är orolig.
   Kram❤️

 4. Therese

  Åh tråkigt att höra. Min bebis i magen har också vänt sig med huvudet upp igen efter att ha legat med huvudet ner i 3 veckor. Magen växer inte som den ska trotts att jag går upp i vikt och allt känns allmänt blä idag 🙈 jag är i v.34 (33+) så bebis har nån vecka till på sig att vända sig!

  1. Victorias Stil

   Men vad vad jobbigt för dig, hoppas bebisen vänder sig tillbaka och att den växer som den ska.
   Stor styrkekram