Victorias Stil

SÅ GICK BESÖKET TILL BM

Go kväll❤️

Blev en sen uppdatering här. Har varit iväg och kollat på J som spelat match i Tumba.

Så skönt att få höra minis hjärtljud idag, det tickade på fin fint. Så han mår iallafall bra därinne vilket känns underbart.

Mitt blodtryck låg på 90/60 så det är lite lågt. Hb värdet hade gått ner ytterligare och ligger nu på 104. Har järntabletter som jag äter men som jag inte tar upp. Så det kommer att sluta med att jag får det intravenöst istället om det går ner mer vilket jag fått vid flera tillfällen tidigare. Kanske inte är så konstigt att jag känt mig så trött på sistone?!

Vågen visade samma som sist jag var hos bm så har inte gått upp någonting på flera veckor. Men bebis växer på bra och följer sin kurva, vilket är det viktigaste.

Kram och god natt fina du❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Vad skönt att det såg bra ut hos BM idag! Vad brukar er lille mini-killens hjärtljud ligga på? 🙂 Kram