Victorias Stil

Det ser jag fram emot

God morgon finis♥

Hoppas att du har sovit bättre än vad jag har har gjort, sover riktigt dåligt nu om nätterna. Känner mig så himla trött på morgonen när jag går upp med killarna, men det är tur att jag kan vila på dagen annars hade jag varit helt slut.

Idag har jag ett besök till bm, alltid lika skönt att få höra hjärtljuden och få en liten stämpel på att allt är som det ska. Så det ser jag fram emot. Annars drömmer jag mig bort till våren/sommaren med fina outfits och härliga dagar vid stranden med familjen. Sena sommarkvällar på altanen och bara få njuta av ljuset och värmen. Längtar du också?

 

Bilder från pinterest

Du hittar halsbanden HÄR och HÄR från Gina Tricot

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Vill se era bröllopsbilder och höra om er stora dag ni hade … när? Gör ett långt inlägg om det ! Vore underbart att läsa 😍😍

  1. Victorias Stil

   Hej Julia!
   Jag får knåpa ihop ett sånt inlägg framöver när jag har fler bilder därifrån, de ligger nämligen på en annan hårddisk i garaget nu hihi.
   Men absolut det ska jag fixa framöver.
   Kram