Victorias Stil

EN OROLIG NATT

God morgon♥

Fy tusan säger jag bara, jag drömmer hej vilt om nätterna. I natt drömde jag allt från att bebisen var på väg ut, vaknade flera gånger av att det tryckte på obehagligt nedåt. Bebis ligger ju så långt ner så om fötterna är längst ned så känns det verkligen när man får en spark nedåt så det kom liksom med i min dröm och gjorde att jag vaknade helt kallsvettig. Sen drömde jag om tjuvar och inbrott, så märkliga drömmar som känns så verkliga.

Natten har som sagt varit lite orolig och stökig för mig med mycket tryck nedåt och jag har fortfarande en del sammandragningar nu men som inte gör ont tack och lov. Känner av mycket molvärk också. Ja vi får se hur det kommer att utveckla sig. Har en tid till min bm imorgon, ta lite nya prover mm så får vi se vad hon säger.

Jag skulle ju ha lagt upp lite bilder från helgen igår men jag orkade inte riktigt med det, var helt slut. Så de kommer nu istället.

Fredagsmiddag på gång, favorit i repris som blev flankstek och klyftpotatis med vitlökssmör (mitt kött fick stekas på lite till) Så himla gott!

J hade sin hockeykarneval i Lidingö både lördag och söndag, han och F åkte redan vid 06.00 hemifrån och kom hem sent.

J fick pris för matchens kämpe och så tog dom hem guldet. Så himla stolt♥

Jag och Hugo var på pressfrukost på underaBARA BABY i Sthlm och mötte upp gulliga Fatima och hennes söta son.

Fick med oss en goodiebag hem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. C

  Jag hoppas verkligen bebisen stannar ett litet tag till åtminstone! Angående konstiga drömmar; när jag var gravid med första barnet drömde jag en gång mot slutet att jag var på förlossningen och att jag istället för en bebis fick en get… Vaknade helt panikslagen och tänker än idag på det när jag får en get.

  Med andra barnet hade han lagt sig med huvudet ner i v 32 men ej fixerad och i vecka 36 låg han istället diagonalt vilket är farligt om värkarna kommer igång. Jag fick en och en halv vecka av läkaren för honom att lägga sig rätt annars skulle det bli snitt vilket jag var livrädd för med nybliven superaktiv två-åring hemma. Fick några övningar av en barnmorska där jag skulle stå på alla fyra och vicka på höfterna och jag vet inte om det var det eller ren tur men han vände sig i tid och föddes sen med igångsättning dagen efter bf pga lite fostervatten. Om du googlar finns massa övningar som man kan göra för att uppmuntra barnet att vända sig, om du inte kollat in dem redan förstås (jag har hittat hit nyligen).

  Önskar dig allt gott

  1. Victorias Stil

   Hej fina du!
   Tack snälla för att du delar med dig.
   Vilken lustig dröm att föda en get hihi förstår att du vaknade skräckslagen haha.. Vilka märkliga drömmar man kan ha!
   Ska absolut kolla på tips en du skrev. Har ju även testat att stå på huvudet på sjukhuset när han låg fel och jag var inlagd, och då vände han på sig sen så jag fick åka hem.
   Men nu ligger han med rumpan ned igen, så får testa dina knep nu.
   Kram och kul att du hittat hit.