Victorias Stil

Friday I’m in Love

God morgon underbara du♥

Bästa dagen på veckan, för snart är det helg med mina favorit killar. Idag inväntar jag en leverans och sen ska det plockas lite här hemma, älskar känslan av att det är rent och fräscht till helgen. I helgen står hockey på schemat och så ska jag gå på underBARA BABY mässan som är imorgon tillsammans med en fin vän och äta frukost, super mysigt♥ Håller tummarna för att kroppen vill vara med mig imorgon nu bara så jag kommer iväg. Ska bli kul att komma sig ut lite.

SES VI DÄR?

 

Lyxiga helgfrukostar är verkligen något vi försöker att få till, kvalitetstid och lyxa till det tillsammans♥

Vad har du för planer i helgen? Gilla gärna inlägget på ♥

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anci

    Hej Victoria!
    Eftersom jag vet din situation och har följt den tänkte jag bara berätta att jag igår födde vår fantastiska lilla son i vecka 34+4. Han var inte fixerad och låg med rumpan ner. Han låg så till att navelsträngen inte riskerade att hamna i kläm. Eftersom det är mitt andra barn beslutade jag att inte göra kejsarsnitt och det gick hur bra som helst. Men nu ligger vi på neo och kommer få vara här ett tag… Ville i varje fall berätta att trots säte kan förlossningen gå jättebra utan kejsarsnitt (om barnet inte är fullgånget)! Men jag håller så klart tummarna för att mini hinner fixera sig innan han bestämt sig för att komma ut så du slipper fundera på det.

    Du får ha det så kul på mässan! Kram

    1. Victorias Stil

      Hej fina du!
      Stort grattis till er lilla son. Vad underbart att ha honom hos er och att allt har gått bra.
      Så coolt av dig att välja en sätes förlossning och att det gick så bra. Läkarna sa till mig att man kan föda i sätes bjudning om barnet är större inte innan vecka 34 då rumpan är mindre och huvudet sedan kan fastna.
      Så då skulle det bli snitt för mig, men han hinner vända på sig några ggr till säkert.
      Stor kram till er och njut av er lilla älskade son.