Victorias Stil

GLÄDJEDAGEN!

(inlägget innehåller annonslänkar)

 

God Morgon Vacker♥

 

Natten har varit helt ok, inte sovit så bra direkt men sammandragningarna har lugnat ner sig under natten. Vilket känns otroligt skönt. Det känns tryggt att ha en tid idag för ny undersökning och få se hur mini ligger och om det hänt något mer. Jag skulle gissa på att det är som förut, vilket är bra. Varje dag är bra så länge han får stanna i magen♥

Men jag kan säga att jag trodde nästan ett tag att det var på gång igår, när de började att gör lite ont och när sammandragningarna kom så ofta.

Idag är det internationella glädjedagen och det firar vi med att mini ligger kvar i magen och att vi får vara tillsammans i familjen, det är absolut något stort att glädjas åt♥ Jag har mycket att vara tacksam och glädjas åt och det ska jag verkligen försöka att tänka på lite oftare. Vad gläds du åt?

Solen skiner utanför fönstret och det får mig att längta till våren. Nu kan man till och med njuta i solen en stund om man hittar en plats som det inte blåser på. Underbart.

Det börjar trilla in massa fina bikinisar och baddräkter i butikerna. Här nedan kommer några jag gillar och ska kika närmare på. Tycker det är så snyggt med en fin baddräkt och sen ett par jeansshorts till, Föredrar du bikini eller baddräkt?

 

Du hittar baddräkten HÄR 

Bikinin hittar du HÄR

Du hittar den HÄR

Du hittar den HÄR

 

Ha en fantastisk tisdag♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.