Victorias Stil

DRÖMBRÖLLOP MED HJÄLP AV EN BRÖLLOPSKOORDINATOR

Ikväll vill jag tipsa dig om min bloggkollega Johanna Kajson som bloggar här hos LOPPI. Johanna är också gravid och väntar sitt andra barn i sommar. Vi båda har gemensamt att vi är pojkmammor och gravida med söner igen, hur kul är inte det. Så kul att vi båda väntar smått och kan följas åt på vägen. Johanna verkar vara en sån där sprudlande tjej som man gillar direkt bara du hör henne prata med sin charmiga skånska, så jag ser verkligen fram emot att träffa henne i verkligheten framöver. Hon jobbar med ett drömyrke som bröllopskoordinator (attans att jag inte kände till henne när vi gifte oss) hade mer än gärna anlitat henne då. För tänk vilken dröm att ha ett proffs på sidan om som hjälper dig med all planering, hur underbart skulle inte det vara?

img_5453-1

 

Här avslöjade Johanna både på sin blogg och hennes instagram vilket kön den lilla bebisen i magen har genom att smälla ballongen. Kul sätt att göra det på tycker jag! Du kan även läsa mer om det blogginlägget här eller kolla på vloggen som jag också gjorde och som jag kunde relatera till och känna igen mycket av dom känslorna som Johanna beskriver där. Ärligt och öppet, precis som jag gillar.

img_5504

Johanna väntar alltså sitt andra barn, en till liten pojke ska dom få. Så underbart och mysigt!

0641242b-097d-4ede-bd9d-9756449c9c6e_59364bef2a6b226280f60fe7

Här är Johannas bok som hon har skrivit, hur häftigt är inte det? Driven kvinna det där, det gillas. Så går du i tankarna kring bröllop så spring och köp den här boken, pronto!

Besök hennes blogg här för att få inspiration och få ta del av massa härliga bilder som hon bjuder på.

Kram V

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.