Victorias Stil

FÅR MAN LOV ATT KLAGA LITE?

God morgon fina!

Gårdagen började mer än bra, träffade en kompis och inhandlade lite saker till mini i magen. Lunchade tillsammans och snackade lite skit. En välbehövlig stund med en fin vän helt enkelt.

Men så kommer vi till mitt gnällande….

Hur det faktiskt känns i kroppen efter en dag där jag varit rätt så aktiv. Känner mig så otroligt begränsad med vad min kropp egentligen klarar av just nu, och är inte alls bekväm i att känna mig såhär orörlig och begränsad i min vardag. Det är så tärande att gå runt och ha värk, stundvis har jag tänkt att det börjar blir bättre för att sedan ha jätte ont igen. Det jobbigaste av allt är nu att även foglossningen börjat spöka riktigt ordentligt och vad som är vad är svårt att sätta fingret på efter min olycka i trappen. Vissa dagar känns tyngre än andra och igår eftermiddag var just precis en sån riktig skit dag med mycket smärta. Ville bara få sova och vakna upp till en ny dag. Så tisdag du är mer än välkommen…

Så vad säger du, får man lov att klaga utan att vara gnällig och jobbig? Avskyr egentligen att beklaga mig men ibland är det faktiskt rätt så skönt.

IMG_7298

Njut av tisdagen! Kram V

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Det är klart du får gnälla lite! Alla får ju det så varför skulle just gravida inte få göra det? Man kan inte bara vara tacksam varenda sekund av en smärtfull graviditet. Kram till dig!

    1. Victorias Stil

      Tack söta, nej visst är det så. Men kanske trist att kliva in här och läsa om gnäll. Men så ser ju verkligheten ut, allt är inte bra hela tiden.
      Kram

  2. Gamze - Momlife

    Det är ingen dans på rosor att vara gravid ❤️ Man får vara tacksam när man mår bra och kan leva på som vanligt för det är absolut ingen självklarhet. Men klart man blir lite avis på de som går på stan en heldag som höggravid eller ger sig ut på en milslång promenad ? De känns ju dock mer som undantag än regel! Ofta går det ju upp och ner beroende på vecka och dag och när det är tungt så får man absolut klaga, det tycker jag i alla fall! Sen kanske man får se upp så man inte gräver ner sig i jobbiga tankar för ofta påverkar ju ens tankesätt hur man känner sig. Men man måste ju få dippa lite ibland! Eller hur?! Du går ju sakta mot slutet också, håll ut, snart är bebis här!

    1. Victorias Stil

      Nej precis jag håller med dig, livet ser ju också ut så att man har sina dagar som är jobbiga. Men det är viktigt att inte fastna i det som är dåligt, allt har sin tid och det blir bättre men ibland är det skönt att få gnälla lite.
      Kramar till dig

  3. Malin

    Känner igen mig såååå! Är i v 29 och har haft en fantastisk graviditet än så länge! Men så kommer dagar som är piss pga foglossning eller andra krämpor som gör att man inte känner igen sig själv. Är också en aktiv person annars men att bli så begränsad! Not so fun! Men det är ju inte långt kvar nu ? får ta igen allt sen! Promenaderna med vovven jag inte kan ta nu ska jag återgälda honom med 10 gånger om sen med milslånga barnvagnspromenader!!! Därför känns det så skönt att få barn i maj då det förhoppningsvis är varmt ute ❤️

    1. Victorias Stil

      Skönt att höra att jag inte är ensam i mina krämpor hihi. Det hör väl lite till också men eftersom jag mådde så bra innan så känns det så konstigt att helt plötsligt känna sig så begränsad i vad man orkar att göra.
      Men som du säger, det är inte långt kvar och förhoppningsvis försvinner alla krämpor därefter.
      Stor kram och ta hand om dig