Victorias Stil

FOUNDATION

(inlägget innehåller annonslänkar)

Att välja rätt foundation och rätt nyans som uppfyller alla önskemål kan kännas svårt (iallafall för mig), men här kommer några bra tips att tänka på innan du ger dig ut på jakt efter en ny foundation.

Tänk efter innan du ger dig ut, vad är du ute efter? Vill du ha en täckande foundation eller en variant som jämnar ut färgen på ett naturligt sätt? Matt eller med glow?

Välj efter vilken hudtyp du har. Du kanske har en torr hy – som då behöver en fuktgivande foundation, en känslig hy – där en mineralfoundation kan verka vårdande och lugnande, eller en fet hy – där du kanske ska undvika en foundation med olja i. Ofta matchar inte ansiktet riktigt resten av din kropp, det kan ha blivit utsatt för mer sol och vara känsligt och irriterat så välj hellre att utgå ifrån din färg på nacken/halsen som matchar resten av din kropp. Men framförallt, ta hjälp av proffsen i butikerna för att hitta den perfekta foundation för just dig!

När du hittar en perfekt variant som du känner dig nöjd med så kan du köpa två varianter av den, en ljusare och en mörkare. Så kan du blanda nyanserna alltefter att din hudfärg ändras under årstiderna.

Har du någon favorit foundation? Tipsa mig gärna, alltid kul att testa nya produkter. Flera av de foundations jag tipsat om här nedan hittar du nu på kampanj med 20% rabatt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.