Slitna Jeans – Victorias Stil
Victorias Stil

Victorias Stil

Annons

Slitna Jeans

(inlägget innehåller annonslänkar)

Jag har verkligen en förkärlek till slitna jeans i olika modeller, och jag har flera par som jag älskar och använder ofta (förutom nu när inte magen får plats längre). Mina favoriter som jag har kommer från Gina Tricot och Zara. De sitter allra bäst på och jag hittar alltid jeans där som passar mig. Här nedan är några godbitar jag gärna skulle äga till sommaren när bebisen har kommit. Tänk med ett par snygga sneakers, tisha och en brunbränd kropp till det. Ja tack!

 

 

Klicka på bilden för att komma till produkten direkt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Victorias Stil

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons