Veckans: Malin Gramers babylycka

I lördags födde LOPPI-bloggaren och programledaren Malin Gramer en son och bebislyckan är stor. Hon uppdaterade sin instagram på instastories på väg in till förlossningen, där har man även fått se brödernas första möte.
– Nu är han äntligen här! Så overkligt, det blev alltså inget kalas igår som ni kanske fattar. Istället så fick vi åka in till BB. Vi mår alla jättebra och vi har fått världens finaste bebis, skriver Malin Gramer i sin blogg. 

“Jag googlade bilder på slempropp”

Förlossningen startade med att slemproppen lossnade och Malin började direkt googla just slempropp.
– Jag gick på toa och upptäckte att det mycket riktigt kommit någon blodblandad vätska. Någon timme senare när jag gick på toa så var det som att något kom ut, slemmigt/vattnigt och blodigt (Jag googlade bilder på slempropp men det här var mer)  Sen höll det på sådär hela kvällen och jag vaknade av att det rann ur mig och fick gå toa. I morse var jag uppe vid 05.00 för att jobba på radion och vid två tillfällen under sändningen så var det likadant när jag gick på toa. Så nu vet jag inte riktigt om det är slemproppen eller kanske en blandning med vatten som börjar sippra.

Bara två dagar efter att hon skrivit blogginlägget om slemproppen och vattenavgång föddes alltså Malin Gramers andra son. In i bloggen och gratta henne! I hennes blogg kan du även hitta en lista på vad hon packade ner i BB-väskan. 

Läs också

  1. Veckans: Sjukdomsfall
  2. Veckans: Drömmen om fler barn
  3. Veckans: Life hacks
  4. Veckans: What?! Mamma anmäld till soc för frisörbesök
  5. Veckans: Dansare