Vattnet som gick

Fjärde dagen

Får atarax till natten igen och sover ganska bra. Varma barnmorskan är där och lugnar och småpratar, känns väldigt tryggt.
Nya infektionsprover på morgonen som är helt normala. Alla vitalparametrar likaså. Ctg visar pigg bebis som tyvärr inte kommit så mkt längre än på tvären fortfarande.

Har en väldigt bra överläkare som kommer in berättar att hemgång är uteslutet sålänge bebin inte fixerat sig så inget nytt. Bara vänta och se. Däremot får jag slippa sängläge och får gå upp och röra mig på rummet, det är så skönt!

Kurator kommer också förbi och jag gråter och pratar och får klä mina tankar i ord. Det känns väldigt befriande och hon ska komma åter på måndag.
Pratar också med personalen om att jag måste få träffa barnen och de tror att det går att lösa, om de kommer hit och jag åker ner i rullstol eller nåt. Det vore så underbart att bara få se dem!

I övrigt lunkar dagen på, vi äter, kollar serier och jag slumrar till emellanåt. C’s pappa kommer förbi med massa godis och annat trevligt vilket verkligen förgyller tristessen här..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.