badkicki1

Kickis hörna här skrivs det om allt och ingenting. Följ med på en ärlig bloggresa!

Annons

Ett avslut

Jag tror det är dags för mig att gå vidare i livet och lämna bloggandet. Jag har insett att jag vill prioritera min tid på ett helt annat sätt och bli mer fri från mobilen.

Jag kommer finnas kvar på instagram men allt skrivande läggs på is.

Hur känner ni när jag säger så.

Kramar

Annons
Kommentera (3)

Kommentera

  1. Ewa Fagerberg

    Att bli mer fri från mobilen är en bra ide tycker jag.Den tar för stor plats hos alla tyvärr.Kram

Se fler...

Lönesätttandesamtal

På måndag får jag reda på vad min chef anser att jag är värd. Har inga höga förväntningar måste jag säga. Jag vet att jag är värd mer för allt slit men men.

image

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...

Musik,humör,Spotify,hit me

Kom igen nu. Ge mig era bästa musik tips. Det kan vara inom vilken gener somhelst. Jag är all lyssnare nästan 🙂 Kent och Håkan funkar dock inte.

Kom igen kom igen.

Här kommer min lilla lista som lyssnas på nu.

image

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Vad är det? Varför då?

Jag visste att fråga perioden skulle komma men inte nu. Jag är inte beredd på allt som sker känner jag.
Vad är det? Varför då? Ställs säkert utan att överdriva 100gånger om dagen. Jag försöker besvara så gott jag kan och när jag inte kan får Ola svara.

Det som är så skönt med barn är att de kan fråga om vad som helst när som helst utan att bli generade. Det är snarare vi som blir generade. Tex när jag hade mens, varför har du blod? Detta ställs när vi kissar på en offentlig toa eller när Ola kissar så frågar hon vad är det? Och pekar på snoppen. Varför har du en sån. Ja vad svarar man haha

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...

Väck mig Nu!

Asså jag vill gå i ide och inte vakna upp förrens allt är bra. När allt som är så orättvist nu har blivit rättvist. Inte nog med att jag mår dåligt psykiskt så har jag mensvärk och när jag goffade i mig en liten daim så gick tanden sönder. Asså detta händer inte. Jag pallar inte lägga pengar på tandläkaren samma månad som vi åker på semester. Asså åh så less på livet just nu.

image

Annons
Kommentera (0)

Kommentera