nu är det igång – Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet
Mia

Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet

Annons

nu är det igång

Ikväll var jag iväg och träffade mina kära träningskamrater. Vi är fem stycken som ska tävla lite mot Skövde Bostäders vd 🙂 På plats var också vår “coach”, en super trevlig tjej. Ser fram emot att hon lär mej gymmets alla olika maskiner och vikter. Träffade även en fotograf som skulle ta kort på oss. Kändes som att man var tillbaka i grundskolan för klasskorten. Jag avskydde det när jag var yngre och känslan finns kvar. Gillar inte stillbilder, man fastnar i en härlig min och där är den. Fast för alltid 🙂 Då är rörlig film roligare. Men men.. Det blev nog bra till slut. Jag var inte den enda som vantrivdes lite lagom där 🙂 Men roligt hade vi och det är det viktigaste. Jag hoppas på att nå mina mål. Ha kul och lära mej att tycka det är kul att träna på gym. Med fyra täta graviditeter bakom sej så känner man sej inte så jäkla fit… 🙂 Är inte ute efter mirakel resultat, men vet att det kommer att krävas en hel del för att jag ska klara detta. På måndag börjar dessutom mina två distanskurser och veckan därpå så börjar jag på de två kurserna som jag ska läsa på dagtid, i skolan. Efter lektionerna så ligger gymmet på vägen hem, så jag har verkligen ingen ursäkt för att skippa det. Att sen få ihop det med barnen och Thomas, ja det fixar vi. Vi båda är bra på att ge den andre den tiden som man behöver ha själv. Nu natta barn och sen göra matlista fram till barnbidraget och sen planera för två nya tv-serier. Började se Bron idag, samt Homeland. Båda verkar superbra.. så det blir nog några avsnitt på dem ikväll. 🙂 Ha det gott / Mia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Mia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons