God fortsättning – Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet
Mia

Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet

Annons

God fortsättning

image

Första januari 2014. Första dagen på ett underbart år.

Nyårslöften ? Ja faktiskt.. fast jag lovade dem inte inatt utan har noggrant planerat utefter mina förmågor och förutsättningar. Annars går det inte.

image

En gång i veckan ska jag till lekparken med barnen. Har varit urusel på det sista månaderna.

Träna på gymmet tre gånger i veckan. Har ju vunnit ett årskort på actic så det problemet är löst.

Jag ska göra mitt yttersta för att vinna tävlingen mot Skövde bostäders vd.

Jag ska klara av skolan. Och söka till ssk-utbildningen.

Nu till det svårare…

Att njuta av familjen. Det är så lätt att fastna i städ och tvätt. Jag ska se till att det blir lite roligare saker gjorda med barnen. Innan sommaren så ska jag ha gått med Theodor, tindra, zebbe, Felicia och Preben på bio. Sen i vilken ordning och om några får gå tillsammans.. ja det får vi se.

Jag vill åka upp till sthlm en helg för att träffa mina vänner. Innan sista maj.

Innan året är slut så ska två rum i lägenheten ha blivit omtapetserade.

Till sist så ska jag se till att barnen i familjen får gå på Liseberg i sommar. Alla utom zachis och vilde. De är för små. Och det får bli i flera omgångar. Theodor och zebbe tillsammans. Tindra helt själv. Preben och Felicia tillsammans. Och jag vet att barnen väldigt gärna vill ha med sej lite fastrar och mostrar 🙂 så vi kanske kan planera in något… 🙂

Senare i år så vill jag kunna pricka av hela listan. Inga omöjliga mål.. vissa kräver lite planering. Men det ska nog gå.

image

Idag är det pyjamas dag.vilodag och mysdag.

image

Det låg en godispåse på bordet..

image

Zachis smög upp på stolen…

image

Tog några bilar…

image

Insåg att han inte fick… Hahaha

image

Vilde går omkring.. modigare och modigare blir hon…

En god fortsättning till er alla

Kram Mia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Mia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons