Mina älskade vänner – Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet
Mia

Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet

Annons

Mina älskade vänner

Just ikväll så saknar jag fyra personer väldigt mycket. Att flytta är det bästa jag har gjort. Men jag saknar fyra väldigt fina vänner. Jag har varit urusel på att höra av mej till er. Jag vet. När livet rullar på i 180 och man inte får den vardagliga kontakten, ja då inser man plötsligt att det gått nästan tre år sen vi umgicks ordentligt senast.

Jag har ett enda nyårslöfte. Nästa år då vill jag träffa er. Åsa, Erika, Angelica och Carina.

Ikväll hade jag behövt era kloka ord, era kramar, höra hur knäpp jag är. 🙂 Få höra att allt löser sej ändå.

Ibland händer saker som man aldrig kan få svar på. Ibland inträffar saker som man aldrig kan dela med andra. Men jag vet att med er så hade jag kunnat dela med mej av mina tankar ikväll.

Vill bara säga att jag faktiskt saknar er. Mina underbara vänner.

På olika sätt har ni alltid betytt mycket för mej. Ibland påminns man om hur lyckligt lottad man är. Idag blev jag påmind om er och om hur mycket ni faktiskt betyder för mej. Love u.

Tack Eva för att du finns i mitt liv. Jag stortrivs att bo nära dej. Din kram idag behövdes och den värmde mej innifrån och ut.

Snart ett nytt år som bara kan bli bättre..

/ Mia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Mia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina

  ♥♥♥
  Önskar så att vi var nära och kunde dela det du ville dela med oss ikväll, vare sig det är roliga, tråkiga eller ledsamma saker. Men jag vet att Eva finns där för dig, alltid. Hoppas att vi får till fler träffar under nästa år!
  Kram till dig och hela familjen! ♥♥♥
  Carina

  1. Mia
   Mia

   Tack vännen för dina värmande ord. Det var lite tråkigheter som hände. Hoppas också att vi ses 🙂 Eller rättare sagt, vi måste ses. Nu har jag både Angelica-abstinens, Carina-abstinens, åsa-abstinens, erika-abstinens.. katastrof alltså hahahhaha 🙂 kram kram

Annons