Tiden rullar snabbt – Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet
Mia

Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet

Annons

Tiden rullar snabbt

image

Tiden går fort.. idag på drop in fikat på dagis så hade personalen fått papper på att vilde står i kö till dem. De frågade mycket om henne och insåg att de knappt hade träffat henne. Zachis såg de väldigt ofta men vilde har inte varit med så många gånger… Känns skönt att personalen är nyfikna på ett barn som börjar i mars…

För oss här hemma så börjar det dra ihop sej för en intensiv period. Imorgon lämnar jag in sista läkarintyget till försäkringskassan, sen är det bara att hålla tummarna att de åtminstone inte sänker våra assistanstimmar. Hoppas få besked innan jul.

Zebbe har börjat med blodtrycksmedicin. Han ska så fort bltrmedicinen är insatt, börja med medicin för adhd. Bltrmedicinen tar några veckor att sättas in så det är lite besök nu på sjukhuset.

Utredningen om bland annat adhdstartar om två veckor och då ska han bo i Göteborg i totalt två veckor.

Efter det väntar nya besök på vårdcentralen, hämta nya skenor och vips så är det jul.

Därför har jag idag tagit ned julkartonger, satt upp ett par julgardiner. Hängt upp en julstjärna och ställt ut några adventsljusstakar. Vi hinner inte julpynta innan jul annars. Hellre lite tidigt så vi kan njuta sen efter alla läkarbesök och undersökningar. 

/ Mia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Mia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons