Första passet… – Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet
Mia

Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet

Annons

Första passet…

image

Äntligen kör jag igång med första passet. Är galet taggad att göra min egen resa mot målet.

Det är som att gå i skolan. Först måste man förbereda sej för att ens söka till kursen. Sen förbereder man sej att gå kursen. När man väl sen är inne i studierna så kommer motgångarna. Många prov på än gång. Mycket nytt att lära sej, mycket att ta in. Gäller att få en bra studieteknik.

Tillslut är man färdig med kursen och man funderar över varför man i börja tyckte att allt var så jobbigt.

Men det är då allt börjar på allvar. Att fortsätta med sina kunskaper.

Jag har satt ett mål, den dagen jag skriver på ett anställningspapper på ambulansen, den dagen har jag tagit examen i min träning. Då gäller det bara att fortsätta med det man har börjat med.

Idag går jag på steg 2 i min träning.. nu ska jag lära mej övningar och teknik. Det kommer att kännas jobbigt i början, men det gjorde det första gången jag gick uppför berget också. Vilket jag numera klarar galant..

/ Mia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Mia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons