Hårförändringar :) – Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet
Mia

Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet

Annons

Hårförändringar :)

image

Efter att ha haft svart år i minst sex år, så kände jag igår att det är dags för en förändring. Igår kväll åkte två paket blekningsmedel i håret och resultatet blev som på bilden. Har dock långt kvar tills jag är klar. Resten av håret är fortfarande svart men upptill ska det blekas mer. Det görs ikväll. Nästa vecka ska röd färg inhandlas och resultatet blir då rött upptill och svart i resten av håret.

Men när mamma börjar ändra håret så vill en del barn följa efter… Zachis är nyrakad och även tindra…

image

image

Som ni ser så är mycket av hennes hår uppsatt, så det går att dölja. Tindra har tjatat i över ett år om att få raka bort allt hår.   Suck.. det får hon inte. Hon har blivit hysterisk när hon inte fått raka sej som sina bröder. Hon har ju även sett mej raka båda sidorna… Så klart hon också vill då. Har dock känt att en 3 åring inte ska få bestämma sådant… Men i veckan ändrade vi på det beslutet. Håret växer ut och blir hon glad, så varför inte ?

image

Jag rakade ena sidan, hon strålade av lycka när jag gjorde det. När vi kom in i badrummet och hon såg sej i spegeln.. hon började gallskrika… Jag fick panik.. vad hade jag gjort ? Men hon skrek – du tog inte båda sidorna.. jag sa ju det… Jag andades ut..  och svarade henne. Det får du göra när du blir 10… Jaha sa hon . På frågan om hon blev fin så fick jag världens kram och hon sa Jaaaa tack mamma.

Självklart ville Theodor bli fotad nu också..

image

Glada barn inför dagis idag. 🙂

/ Mia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Mia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Vad stolt Tindra ser ut <3 och stor på sista bilden 🙂
    Theodor är som alltid, när man ser fotton iaf, lika glad <3
    hmm.. måste komma ner och busa med alla snart tror jag…

Annons