Mia

Min helt vanliga familj med en gnutta ovanlighet

Annons

Tillbakagång

Ikväll beslutade jag mej för att dra mej tillbaka till bloggplatsen.

www.vanligafamiljen.bloggplatsen.se

WordPress var lite för avancerat för mej att hålla på med. Har trivts ganska bra här på loppi. Men beslutet att flytta tillbaka till bloggplatsen känns rätt.

I veckan ska inläggen här flyttas över till min gamla blogg så att det ligger samlat.

Ikväll var en mindre kul kväll. Men tack vare att M kom förbi och snackade lite så kunde jag faktiskt njuta av kvällen ordentligt.

Framöver händer det många roliga saker och jag hoppas kunna bjuda på både bilder och tankar. Men som sagt. Från och med imorgon och tills inläggen är flyttade så ligger bloggen kvar här. Men jag börjar skriva imorgon på bloggplatsen.

/ mia

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

nu är det igång

Ikväll var jag iväg och träffade mina kära träningskamrater. Vi är fem stycken som ska tävla lite mot Skövde Bostäders vd 🙂 På plats var också vår ”coach”, en super trevlig tjej. Ser fram emot att hon lär mej gymmets alla olika maskiner och vikter. Träffade även en fotograf som skulle ta kort på oss. Kändes som att man var tillbaka i grundskolan för klasskorten. Jag avskydde det när jag var yngre och känslan finns kvar. Gillar inte stillbilder, man fastnar i en härlig min och där är den. Fast för alltid 🙂 Då är rörlig film roligare. Men men.. Det blev nog bra till slut. Jag var inte den enda som vantrivdes lite lagom där 🙂 Men roligt hade vi och det är det viktigaste. Jag hoppas på att nå mina mål. Ha kul och lära mej att tycka det är kul att träna på gym. Med fyra täta graviditeter bakom sej så känner man sej inte så jäkla fit… 🙂 Är inte ute efter mirakel resultat, men vet att det kommer att krävas en hel del för att jag ska klara detta. På måndag börjar dessutom mina två distanskurser och veckan därpå så börjar jag på de två kurserna som jag ska läsa på dagtid, i skolan. Efter lektionerna så ligger gymmet på vägen hem, så jag har verkligen ingen ursäkt för att skippa det. Att sen få ihop det med barnen och Thomas, ja det fixar vi. Vi båda är bra på att ge den andre den tiden som man behöver ha själv. Nu natta barn och sen göra matlista fram till barnbidraget och sen planera för två nya tv-serier. Började se Bron idag, samt Homeland. Båda verkar superbra.. så det blir nog några avsnitt på dem ikväll. 🙂 Ha det gott / Mia

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

God fortsättning

image

Första januari 2014. Första dagen på ett underbart år.

Nyårslöften ? Ja faktiskt.. fast jag lovade dem inte inatt utan har noggrant planerat utefter mina förmågor och förutsättningar. Annars går det inte.

image

En gång i veckan ska jag till lekparken med barnen. Har varit urusel på det sista månaderna.

Träna på gymmet tre gånger i veckan. Har ju vunnit ett årskort på actic så det problemet är löst.

Jag ska göra mitt yttersta för att vinna tävlingen mot Skövde bostäders vd.

Jag ska klara av skolan. Och söka till ssk-utbildningen.

Nu till det svårare…

Att njuta av familjen. Det är så lätt att fastna i städ och tvätt. Jag ska se till att det blir lite roligare saker gjorda med barnen. Innan sommaren så ska jag ha gått med Theodor, tindra, zebbe, Felicia och Preben på bio. Sen i vilken ordning och om några får gå tillsammans.. ja det får vi se.

Jag vill åka upp till sthlm en helg för att träffa mina vänner. Innan sista maj.

Innan året är slut så ska två rum i lägenheten ha blivit omtapetserade.

Till sist så ska jag se till att barnen i familjen får gå på Liseberg i sommar. Alla utom zachis och vilde. De är för små. Och det får bli i flera omgångar. Theodor och zebbe tillsammans. Tindra helt själv. Preben och Felicia tillsammans. Och jag vet att barnen väldigt gärna vill ha med sej lite fastrar och mostrar 🙂 så vi kanske kan planera in något… 🙂

Senare i år så vill jag kunna pricka av hela listan. Inga omöjliga mål.. vissa kräver lite planering. Men det ska nog gå.

image

Idag är det pyjamas dag.vilodag och mysdag.

image

Det låg en godispåse på bordet..

image

Zachis smög upp på stolen…

image

Tog några bilar…

image

Insåg att han inte fick… Hahaha

image

Vilde går omkring.. modigare och modigare blir hon…

En god fortsättning till er alla

Kram Mia

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Mina älskade vänner

Just ikväll så saknar jag fyra personer väldigt mycket. Att flytta är det bästa jag har gjort. Men jag saknar fyra väldigt fina vänner. Jag har varit urusel på att höra av mej till er. Jag vet. När livet rullar på i 180 och man inte får den vardagliga kontakten, ja då inser man plötsligt att det gått nästan tre år sen vi umgicks ordentligt senast.

Jag har ett enda nyårslöfte. Nästa år då vill jag träffa er. Åsa, Erika, Angelica och Carina.

Ikväll hade jag behövt era kloka ord, era kramar, höra hur knäpp jag är. 🙂 Få höra att allt löser sej ändå.

Ibland händer saker som man aldrig kan få svar på. Ibland inträffar saker som man aldrig kan dela med andra. Men jag vet att med er så hade jag kunnat dela med mej av mina tankar ikväll.

Vill bara säga att jag faktiskt saknar er. Mina underbara vänner.

På olika sätt har ni alltid betytt mycket för mej. Ibland påminns man om hur lyckligt lottad man är. Idag blev jag påmind om er och om hur mycket ni faktiskt betyder för mej. Love u.

Tack Eva för att du finns i mitt liv. Jag stortrivs att bo nära dej. Din kram idag behövdes och den värmde mej innifrån och ut.

Snart ett nytt år som bara kan bli bättre..

/ Mia

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

 1. Carina

  ♥♥♥
  Önskar så att vi var nära och kunde dela det du ville dela med oss ikväll, vare sig det är roliga, tråkiga eller ledsamma saker. Men jag vet att Eva finns där för dig, alltid. Hoppas att vi får till fler träffar under nästa år!
  Kram till dig och hela familjen! ♥♥♥
  Carina

  1. Mia
   Mia

   Tack vännen för dina värmande ord. Det var lite tråkigheter som hände. Hoppas också att vi ses 🙂 Eller rättare sagt, vi måste ses. Nu har jag både Angelica-abstinens, Carina-abstinens, åsa-abstinens, erika-abstinens.. katastrof alltså hahahhaha 🙂 kram kram

Se fler...

Zebbes shopping och utnyttja morbrors dator..

En väldans massa kläder köpte han. Samt två tv-spel. Han har även fått ihop en rejäl slant på Elgiganten, till en dator.

Men när han väl satt med presentkorten i handen och funderade på vad han skulle köpa så blev valet en iPad mini. Han insåg att en dator kommer han inte att använda lika mycket som en iPad.

De spel jag vill spela, kanske jag kan få göra på morbrors data 🙂

Näst sista dagen på året idag. Ett omtumlande år. Hoppas 2014 blir lite lugnare.. 

/ Mia

Annons
Kommentera (0)

Kommentera