VANILJ MED STING
vanillaice

VANILJ MED STING

Drömmar.

Ibland får jag ryck och skriver listor. Som så många andra. Det händer inte ofta och de skrivs sällan (aldrig) ner på papper, utan mer mentala noteringar i lilla huvudet.

Nu har jag listat ner några drömmar jag har. Drömmar som är nåbara. Det bästa med sådana drömmar är ju att de ju faktiskt kan slå in. Ibland listar jag ner drömmar som är långt ifrån nåbara – så som t ex fred på jorden, att all cancer går att bota, att all svält upphör eller simplare saker som att jag inte får fler rynkor eller gråare hår.

Resor/upplevelser jag önskar mig inom snar framtid:


 

  • London med Fröken Mitten (copy/paste av min London-weekend med Äldsta för 2 år sedan).
  • NYC med Äldsta. Ja jag veeet. Jag var där förra året… men man kan ju inte få nog! Och att för visa upp staden för Äldsta vore underbart.
  • Bila i norra England med sambo. Det har vi pratat om länge. Bara att få njuta av att PLANERA en sådan resa är något jag ser mycket fram emot! Jag har spenderat myyyyyycket tid i England som liten fjärt. Och har såklart besökt London massor av gånger i vuxen ålder. Men tänk att få uppleva den vackra landsbygden, bo på B&B’s, dra en pint på en inhemsk pub…
  • Karibien. I could die for några veckor på en paradis-ö. Tobago. St Martin. Bahamas. Whatever. Det närmaste jag kommit i livet är Mexiko och det var verkligen paradiset. Kan tänka mig att det finns fler magiska ställen där omkring 🙂 Förresten så har min sambo pratat om att vi kanske skall haka på några kompisar nästa år till just Mexiko…..

Saker jag önskar mig i övrigt:

  • Slå in tjejernas väggar och därmed ge dem större rum! Dessa jäkla katt-vindar som tar plats!! Vi planerar lite smått men man önskar såklart att det skall händ… NU!
  • Tapetsera hallen och vardagsrummet. Ut med det vita – in med färg. Jag är trött på vitt. Det känns så jäkla… opersonligt och torrt.
  • Tapetsera om väggen i sovrummet. Trött på fondväggen där nu. Den går i svart, vitt och silver. Det skall vara VARMA färger!
  • Träffa vänner oftare. Sååååååå dålig på detta sedan lång tid tillbaka. Känns som att jag tappar bort alla 🙁 Sist jag slog runt med mina kompisar var i Köpenhamn och det var valborgshelgen förra året. Det skall väl för fan inte ta ett år mellan gångerna? Just det ja, vi käkade middag i höstas också. Men räknas det?

Så. Nu var det nerskrivet. På riktigt 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...