När det ofattbara händer

Är det redan över?

Igår tog jag influensavaccinet för första gången i mitt liv, jag har åkt på influensa en gång för snart 8 år sedan. Eller jag tror att det var det då jag har aldrig varit så sjuk som jag var den gången. Förra året tänkte jag ta den i och med att jag var gravid men så blev jag förkyld lagom till att vaccinet kom och den förkylningen höll i sig flera veckor. När jag äntligen blev frisk var jag sjukskriven 50% och hade inte så många veckor kvar innan jag skulle gå på ledighet så det blev aldrig av. Hur som helst, jag tog den igår. Fick en förjävla vidrig huvudvärk som inte gick över med paracetamol och ibuprofen, gick och lade mig i sängen vid halv åtta då jag inte kunde koncentrera mig på annat. Jag somnade före 21 och lyckades snarka på ända till halv sex på morgonen.

Jag tog även ett graviditetstest när jag kom hem från jobbet igår för jag ville se hur strecket såg ut nu och ha någonting att jämföra med senare men det var nästan helt borta. Blödningen var nästan obefintlig i söndags men igår var det lite mer, idag har det varit mindre än i söndags så jag blev lite förvånad. Förstår inte så mycket av det här alls. Jag började blöda för en vecka sedan och det är så här redan nu? Trodde det skulle hålla i sig längre faktiskt. Det kanske det gör också, svårt att veta i förväg hur det kommer te sig.

 

Jag är fortfarande väldigt trött, jag vill börja träna igen men motivationen är svår att hitta när jag känner mig så här. Däremot ska jag leta fram vilka övningar jag vill göra och försöka få till ett program som jag kan följa. Jag förstår inte varför jag är så trött hela tiden, det har jag varit hela mitt liv. Mitt batteri tar slut väldigt fort och jag har svårt att ladda det igen. Det måste vara någonting fel men jag vet inte vad det är. Det är inte sköldkörteln, så mycket vet jag. Andra prover ser normala ut så det är ingen brist på någonting utan det måste vara en annan anledning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.