En torsdag – När det ofattbara händer
Emelie

När det ofattbara händer

En torsdag

Det bara regnar och regnar, har gjort hela veckan tror jag. Det hade varit okej om det ändå var lite värme men idag har det legat runt 8 grader hela dagen. M jobbar hela tiden men vi kan ändå inte vara ute i det här. Nu har vi fått hem barnens nya jackor och alla byxor och skor så vi kan ge oss ut på äventyr, när det slutat regna.

Jag har så mycket i huvudet samtidigt som det är rätt tomt, jag vet inte riktigt hur det går ihop men så har det alltid varit för mig. Jag arbetar på att acceptera att jag inte får ha mitt barn med mig. Att hon aldrig fick leva utanför min kropp. Det är inte så lätt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Emelie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.