När det ofattbara händer

Batteriet är slut

Jag är trasig, en bit av mig är borta och den kommer aldrig komma tillbaka. Den dog med Bettan. Det är så rörigt inne i mitt huvud och jag vet inte hur jag ska lyckas ordna upp det. Det finns ingen energi i kroppen, jag är trött och slö och orkar inte göra någonting utan vill bara sova. Jag ställer larmet på morgonen och sover inte alls under dagen men sen när det är kväll kan jag inte somna utan ligger vaken flera timmar utan att komma till ro. Det finns så mycket jag vill göra men det går inte, jag hittar inte orken till det. Jag tar mig inte ens ut på mina promenader längre..

Men det kanske hör till? Kanske det är så här processen ser ut?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.