När det ofattbara händer

Det blev ombokat

Imorse väcktes jag av att telefonen ringde, det var från gyn som ville boka om läkartiden till imorgon istället. Jag blev tveksam då jag har väntat så länge och ville få besked direkt men vi kommer få träffa samma läkare som konstaterade att Bettan hade dött och ordnade med allting. Det blir säkert bra men fy vad jobbigt att vänta en dag till, jag är så nervös. Jag mår illa rent av. Försöker att inte tänka på det men jag känner av det i hela kroppen. Jag sov så oroligt inatt, drömde en hemsk dröm där jag gjorde HLR på en bebis. Tror det var Bettan.. Usch.

Jag har svårt att somna så jag brukar kolla någon serie eller film när M somnar och igår var inget undantag, jag gick upp på toaletten och borstade tänderna vid halv två. Jag lämnade ena spegeldörren till toalettskåpet öppet när jag kissade och precis när jag var färdig stängdes den av sig själv, med en duns. Den är lite trög och åker inte igen av sig själv, har aldrig gjort det tidigare. Sista biten måste man trycka för att den ska stängas. Jag blev livrädd! Vågade inte kolla i spegeln utan spolade snabbt och sprang tillbaka till sovrummet igen. Riktigt läskigt. Jag brukar tänka och även säga högt att jag vill få något tecken från Bettisen om hon är med mig, kanske var det hon?

Längtar tillbaka, vecka 36+6

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.