När det ofattbara händer

Förkylningssymptom och stekande värme

Vi planerade att åka till min hemstad idag för att dekorera Bettis grav och få vara nära henne, stora barnen är med deras pappa så vi skulle hämta upp dem på vägen och sova en natt hos min mamma. Men det fick vi ställa in då båda hostar och O har feber och ont i kroppen medan L har ont i halsen. Då finns risken att vi också bär på något och då kan vi inte åka och eventuellt dra med något till min mamma. Onödigt. Så vi är hemma och ser hur det utvecklar sig till veckan. Vet däremot inte hur jag ska klara mig från att pussa och krama barnen, det blir en utmaning. Det är varmt som satan och går inte att sitta ute på verandan, jag blev alldeles röd av att sitta där en kvart så jag placerar mig i soffan med altandörren öppen och läser min bok. När Bettan låg i magen satte jag ett mål att jag skulle gå uppför skidbacken 100 ggr i sommar och det är fortfarande kvar men jag har inte ens gått 1 gång ännu, jag har varit för leden och inte tagit mig ut. Och värmen på det. Men kanske vi kan ta oss dit ikväll. Jag tycker det är jobbigt att inte ha några kläder som passar och att ens visa mig ute bland folk är hemskt. Jag önskar att jag kunde älska min kropp som den ser ut men det är svårt, speciellt när jag vet att ”alla” tycker att det är så äckligt och fult med hur jag ser ut. Jag trivs inte med mig själv.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.