När det ofattbara händer

Våran första bröllopsdag

Idag är det ett år sedan vi gifte oss, en varm och solig dag på Skansen. Det känns som att det var igår men ändå har så mycket hänt under detta år att det hade kunnat vara för 10 år sedan. Jag älskar honom mer idag än vad jag gjorde då. Det är precis så här kärlek ska vara, jag trodde förut att jag hade för höga förväntningar på kärlek och förhållanden men när jag träffade M förstod jag att jag hade haft rätt trots allt. Han är, utan tvekan, den absolut bästa bonuspappan i hela världen som älskar O och L som sina egna. Han gör allt för barnen och för mig.

Jag hade planerat att vi skulle åka bort för att fira denna dag men så kom pandemin och vi förlorade Bettisen så det blir inget storslaget firande ikväll, vi ska äta något gott och kolla på film. Det räcker gott och väl, så länge vi har varandra.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.