När det ofattbara händer

Skolavslutning

Det är lite trist att inte få vara med på barnens avslutningar i år men vi har gjort det bästa av det ändå, barnen var så glada när de gick till skolan för sista gången det här läsåret imorse. O hade bara en timme i klassrummet sen kom han hem för att hämta badkläder och drog iväg till en kompis, L hade två timmar och var lite känslosam när hon kom hem eftersom allting blir nytt till hösten. Vi två åkte in till stan och skulle äta lunch med M men det var många som var sugna på sushi idag så det tog väldigt lång tid, det slutade med att M fick springa tillbaka till jobbet med ena lådan och jag och L satt på en bänk och åt. Men det var mysigt ändå. Nu har hon cyklat till affären med en kompis och köpt glass, jag gick in efter en stund på altanen. Jag blev så ledsen. Bettan skulle också ha varit här idag.

Alltid lika trevligt sällskap på altanen

 

Det kommer bli en annorlunda sommar i år, inte alls som jag hade tänkt mig. Ingenting kommer bli som jag tänkt mig. Mitt hjärta känns både tungt och tomt på samma gång. Ibland värker det så mycket i bröstkorgen att jag inte kan andas. Jag ser henne framför mig hela tiden, den perfekta lilla handen som såg alldeles levande ut. Jag tycker det är så orättvist. Varför fick hon inte leva?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.