Tvillingmorsan

3 år

Då va 3 års dagen över. Barnen va nöjda med dagen igår, det blev lite firande hemma hos mormor & morfar. Och ännu mer presenter! 

Herregud va dom blev bortskämda. Ska försöka knäppa kort på lite saker & visa er sen. 

Så svårt att köpa saker till 3 åringar tycker jag. Agnes önskar sig lixom ett stort stenblock, och Alfred en prutt. HahaLikadana hockeytröjor/mössa/halsduk som morbror & mamma har blev succé! 


( Finns hos babyshop – sök på ”make a save” )

Jag lämnade barnen hemma hos mamma & pappa för övernattning igår, jag började jobba 05.00 imorse så det är ända alternativet. Men dom blev överlyckliga som fick mysa & avsluta sin födelsedag där ♡ 

.. idag blir det bara lugnt hemma efter jobbet. Två dagar av kalasande har satt sina spår. Jag hade gärna legat hemma i sängen & sovit nu. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie Blixt

    Grattis och grattis! Om du befinner dig i Berlin nästa gång de fyller år hade jag kunnat tipsa 😀 skriver om mitt liv med pseudotvillingar i Berlin och tipsar om saker att göra, restauranger och butiker.

  2. Mamma bläckfisk

    Grattis x 2! Mina trillingar fyllde 3 i december. Jag tycker också att det är svårt att köpa presenter till dem. De har olika personligheter och gillar olika saker vilket borde göra det lättare, men samtidigt slåss de om sakerna och vill alltid leka med just den sak som syskonet för tillfället leker med, vilket gör att jag måste se till att det finns tre ex av allt. Det behöver inte vara exakt lika, men helst så lika som möjligt. Så till sin födelsedag fick de varsin ryggsäck men med olika färg, varsin bok med knappar som låter men med olika sagoteman, varsitt pussel med lika många bitar men olika motiv, och så vidare. Och på kalaset fick de varsin likadan tårta, men i olika färg (hällde karamellfärg i grädden).