Tvillingmorsan

3 års kalas ♡ 

Hej på er. Det va inte igår måste jag säga! Jag har jobbat, och jobbat lite mer. Är uppe på 100% på jobbet nu så känns inte som jag gör något annat än att jobba.

Men till något roligare. Idag hade vi kalas för barnen som fyller 3 år imorgon ( hur sjukt? ) 

Barnen har varit med & skrivit gästlistan, bjudit in sina vänner & släkten. Och även hjälpt till med dekorationerna idag! 

Barnen va otåliga när vi bara väntade att dom första gästerna skulle komma. 


Sen small det till & blev fullt stå hej. Lokalen nästan full, med vuxna & springande barn. Med varsin, ja sån där man blåser i så det låter. Haha Det va inte alla barn som va sugna att vara med på bild. Så vi fick med en liten skara. Lyckliga barn, trött mamma. Men så roligt att det blev lyckat. Vi tackar till tusen för alla fina presenter! Barnen är helt lyriska. 

Imorgon fortsätter firandet på själva födelsedagen. Kan inte förstå att för 3 år sedan va jag inne på BB för havandeskapsförgiftning, och hade inte än aning om att 06.00 skulle jag vakna & det hela va igång. 

På 3 år har otroligt mycket hänt! Och jag är så glad att det just blev Agnes & Alfred som kom efter 12 timmars slit, den där regniga/slaskiga januari dagen för 3 år sedan! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.