Tvillingmorsan

Ledighet

Vinterland & ledighet. Idag har vi njutit av den lilla snön som behagade sig att trilla ner. Barnen va helt överlyckliga & vi lekte ute bra länge. 

Alfred & jag tittade på en traktor som lastade träd på en släpkärra hur länge som helst. Det va riktigt fascinerande för min lilla traktorkille.Han ska jobba med traktorer när han blir stor. Han ska ha flera stycken. Godnatt-sagorna på kvällarna handlar om traktorer. Och det är han som fyller i orden vad traktorn gör, vilka som åker i den osv. Han är verkligen så lycklig direkt han får prata on traktorer. 

Imorgon är det dags för jobb för mig igen. Barnen är fortfarande jullediga från förskolan, och deras moster ska ha hand om dom medan jag jobbar. Imorgon har dom en planerad trip till leklandet, som dom har sett framemot hela dagen idag. Lite avundsjuk jag, men roligt för barnen att ta sig iväg med moster när hon är hemma på julllov. 

Nu ska jag sova. Herregud vilken dag, barnen har varit speedade från morgon till kväll. Jag kommer somna skönt nu! Godnatt 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.