Tvillingmorsan

Gott nytt år! 

2016 gick fort. Riktigt fort måste jag säga. Jag tycker bättre om 2015, 2016 va riktigt tufft. 

Det hände självklart mycket positivt som jag försöker fokusera på. Men det negativa tar ändå över. Det har varit riktigt tuffa perioder med barnen, en långt tuff period med mig själv, sjukdomar, dödsfall. Osv. 

Jag känner att det är ganska skönt att lämna 2016, och försöka göra 2017 till ett mycket bättre år. Det blir vad man gör det till, eller hur? 

Vi har mycket att se framemot, barnen fyller hela tre år om en månad? Asså när hände det här? 

Till sommaren har jag två av mina absolut närmsta vänner som gifter sig. 

2016 va inte det bästa blogg året heller. Ni ska veta att jag älskar & uppskattar er som följer oss här. Fast jag kanske inte visat det så bra. Men när jag själv inte mått bra & orkat. Så då blir det tyst här. Ibland vill jag skriva ner allt, men som det varit det sista halvåret så har jag bara stängt av.

Jag firar in det nya året med fina vänner.Precis som det ska vara. Mat, spel & en massa skratt ♡ 

Hoppas ni får ett helt fantastiskt avslut på 2016! 

GOTT NYTT ÅR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jossan

    Gott Nytt År fina Malin! Nu kan det bara bli bättre! Du är en fantastisk mamma och en fantastisk kvinna! You rock! Stor kram till dig och A och A❤️