Tvillingmorsan

Är det bara hemma hos mig?

Har lite smått som behöver köpas nytt här hemma. Och med två små huliganer blir det lite mer på listan. 

Tidigare i veckan gick vardagsrumsbordet sönder. ( det va ngn som hoppade på det) 

– Jag har nyligen köpt nya stolar. Ganska dyra. Där Alfred direkt högt en gaffel genom skinnet i ”sittdynan ”. 

Idag hörde jag Alfred ropa från köket ”men Agnes vad gör du” – hon har lyckats få tag i en penna & målat rosa i köket. På väggen, på stolarna & bordet. Riktigt fint. Och justja hela henne också.Som tur va gick det bort med lite skurpulver. På henne gick det inte bort lika bra.Självklart vet ja att sånt händer. Och att hon bara tyckte det va så fint med rosa

Men mina barn känns lite som experter på att ha sönder saker? Även leksaker, som flyger in i väggen. Listan kan göras lång. 

Vad har era barn haft sönder? Eller är det mina barn som verkligen är huliganer? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sara

    Här hemma går allt sönder, leksaker som har hållit år hos någon annan håller typ 1 dag hos oss. Så vi kör på begagnade möbler till de blir större ? nu är det 7, 5 och 2 och det blir bättre och bättre 🙂 men gud vad mycket som är trasigt och som fortfarande går sönder ?

  2. Marie

    Känner igen problemet blir patina på det mesta härhemma. Men tänker att det får vara så och så kan jag ha nya möbler när de är större. Alternativt ha de gamla kvar som minne efter alla bilar som kört runt runt på soffbordet och kraschat 😉

  3. Sandra

    Tips är fläcksuddare som finns för 20kr på dollarstore – funkar sjukt bra på det mesta! Fick bort permanent penna från tapet och sängbord med fläcksuddare ?