Tips på kläder till förskolan – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Tips på kläder till förskolan

Kläder till förskolan är alltid en snackis. Så jag tänkte ge några tips på plagg i från Ellos. 
Regnkläder är viktigt. Det finns massor av olika sorter, jacka+byxa, overall, fodrad & ofodrad, regnkappa osv.  En riktig djungel som man får prova sig fram vad som du tycker passar ditt barn bäst. 

/ Regnkläder / ( hur snyggt är det inte med gula regnkläder?) 


\ Stövlar / – Något som står på listan för mig att köpa till barnen.


/Ryggsäck/ En bra sak som kommer till användning. Perfekt när dom ska ha med sig saker till förskolan eller packa extrakläder i. Och vilken djungel, det finns massor att välja & vraka mellan. 

Detta är i samarbete med Ellos

Vad skulle ni vilja ha tips på mer än barnkläder? Inredning? Mer kläder? Skor?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Jag har också tvillingar, pojke flicka och tycker det är så fint att matcha dem i likadana kläder fast i olika färger. Jag har dock riktigt svårt att hitta likadana set. Har du några tips? Ytterplagg, adidasdressar o så hittar jag men inte schyssta vardagskläder. Mvh Lina

  1. Malin - Tvillingmorsan
   Malin - Tvillingmorsan

   Ja det älskar jag också! Men precis som du tkr jag också det är svårt. Adidasdressar, ytterplagg & skor är sånt som jag kan hitta. Har hittat lite på ellos, tex mjukisbyxor – lite finare mjukisbyxor som dom gillar. Ser fint ut samtidigt som dom är sköna. Men annars håller jag med dig om att det är riktigt svårt! Lägger upp ett tips om jag lyckas hitta något dom kan matcha. Kram Malin 😊