Utvecklingssamtal – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Utvecklingssamtal

Idag har jag varit på barnens förskola för första utvecklingssamtalet. 

Lite nervöst att höra hur dom är på förskolan. Men det gick så bra.

Dom är precis som hemma. 

Agnes är mer bestämd. Hon är inte rädd för att stå i centrum & vill gärna lära sig nya saker. Hon är den första som provar & kör sitt race. Hon äter inte så bra, och skjuter undan tallriken så fort hon ser maten. Gröt går dock bra. Hon snappar upp allt dom säger & pratar galant. Jag tror den ungen kan mer ord än mig. Hon kan alla färger & svarar på det klockrent.

Alfred är lite mer layedback. Han står gärna & tittar vad & hur dom andra gör innan han provar. Han pratar bra men är gärna tyst också. Han äter jättebra & leker gärna med alla slags fordon. Han är imponerad av allt som har motor. Han kan alla färger ( endast om det är färger på bilar det gäller, är det kritor så bryr han sig inte ens) 

Agnes talar gärna om allt jag säger & gör här hemma. Härmar mina svordomar. Usch va jag måste bli bättre på det. 

Hon talar gärna om att jag tycker om att vara naken, att jag duschar ofta & att då måste dom sitta i soffan & titta på tv. Hahaha

Är glad att dom trivs på förskolan. Med alla barnen, det dom gör och pedagogerna/förskolelärarna

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.