Tvillingmorsan

#Ellosandyogagirl

Tittade på ellos senaste bilder på Instagram & såg den vackra svenska Yoga girl.  Rachel Brathen

Fastnade för denna tunika. Älskar dess mönster. En massa inspo inför sommaren tycker jag!

Cyniskt kan man väl säga att Rachel Brathen, alias ”Yoga Girl” som hon blivit världsberömd som, har sin onda rygg att tacka för det liv hon lever i dag. Det var nämligen ryggsmärtor orsakade av skolios som fick henne att börja yoga regelbundet i 18-årsåldern. Ett beslut som inte bara kom att förändra hennes fysiska tillstånd – utan hela hennes framtid.

Yoga är ett grundläggande begrepp i indisk filosofi, som kombinerar fysiska och själsliga tekniker. Den äldsta praktiska yogaformen, hathayoga, började utövas på 1100-talet. Förutom de traditionella yogaformerna kan man även lära sig SUP-yoga av Rachel – yoga på surfbräda!

Byxorna klickade jag också i kundkorgen direkt.

Jag måste börja med yoga igen. Jag fick sån energi när jag körde förra våren men sen tappade jag det helt. Så lite nya träningskläder så tar jag mig nog till mitt första yogapass på länge på söndag.

Här hittar ni till Ellos och kan läsa mer. Även en rabattkod kan jag tipsa om. Ange 335721

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.