Tvillingmorsan

Svar på frågestund 

Gillar du mode och smink? Du är alltid så finTack så mycket! Nje det kan jag inte säga att jag gör. Sminkar mig sällan, bara när jag ska göra något. Tycker jag själv alltid ser otroligt sliten ut! Kanske borde lägga upp fler bilder när jag inte är fixad. Kläder gillar jag att handla. 
Började ni med varannan vecka direkt när ni separerade?
Nej! Kristian hade dom varannan helg fram till dom började förskolan i sept. Så då var dom ca 1 år & 8 månader. Vi separerade när dom va 10 månader.   

OM du hade fått välja 🙂 :

Sött eller salt? – Salt

Sommar eller vinter? – Sommar

Choklad eller lakrits? – Lakrits

Mysa eller festa? – haha svårt. Beror på sällskap 😉 

Katt eller hund? – Hund

Inredning eller mode? – Inredning

Kött eller vegetarisk? – Kött

Löpning eller simning? – Löpning

Singel eller sambo? – Singel

Hej, tack för en bra blogg. Min fråga är: kommer barnen få egna rum när de blir lite äldre?

Tack för att du läser! Ja det kommer dom att få. När dom blir tillräckligt gamla så jag kan sova på en annan våning ( har bara två sovrum på övervåningen )  

 För o nackdelar med varannan vecka med barnen? Innan hade du barnen mer vilket tycker du passar er bäst? Har barnen reagerat på när ni ändra till varannan vecka o isf hur?

– Fördelar. Att dom får träffa sin mamma & pappa lika mycket. Att man kan göra saker på veckan när dom är borta & fokusera fullt på barnen veckan dom är hos mig. Nackdelar. Att man är ifrån sina barn halva deras liv kan man säga. Det är riktigt jobbigt. Självklart vill jag ha dom mer/hela tiden. Men jag vill att dom ska ha sin pappa. Jag vet inte riktigt om dom reagerat. Kan vara jobbigt att lämna dom och dom säger att dom vill vara hemma hos mig. Men det går snabbt över och dom finner sig i att vara hos mig en vecka och hos pappa en vecka. Dom får ringa till sin pappa på mina veckor och tvärt om. 

Är du singel? 
– Ja det är jag ☺️

Vad är de största likheterna samt olikheterna mellan Agnes och Alfred?

– Oj! Likheterna är inte många. Skulle vara att dom är lika busiga & fulla i fan 😉 Sen är dom helt olika ungar på alla sätt. Dom är inte lik varandra till utseende eller ett dugg lika i personligheterna. Alfred är chill & Agnes är en dramaqueen skulle jag säga. En är mer lik sin pappa och en mer lik sin mamma. 

Fungerar det bra att samarbeta med barnens pappa ? Förmodar att det är svårt, när man känner att man måste gå vidare men ändå måste man ju ha lite kontakt. Kan ni liksom prata som vänner?

– Det fungerar jättebra. Över förväntan. Man kan inte vara bitter över något som inte går att ändra. Jag och barnens pappa har alltid varit jättebra vänner under alla år vi har varit tillsammans och kanske därför det tog extra hårt efter det som hände. Man förlorar en bästa vän också. Sen säger jag inte att det va svårt i början för det va det. Det gäller att hitta en balans där man håller sig. Självklart kan det bli tjafs ibland om något. Men det löser vi alltid och det är bara jag & han som tar diskussioner. Ingen annan lägger sig i.  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.