Tvillingmorsan

Jag bröt lårbenshalsen

Idag kom en del av släkten/familjen & vi tog oss ut till pulkabacken här utanför. För 15 år sedan så satte jag mig på ett tefat, klättrade högst upp i backen ( glans-is ) swishade rakt ner och BANG träffade några träd som står nedanför backen. 

Min kusin hämtade hjälp. Jag kommer inte ihåg något förens jag såg pappas ansikte och fullt av andra folk runt mig. Ambulansen kom, sen fick jag klippa sönder mina nya kläder. 

Jag bröt lårbenshalsen som 10 åring. En cm högre upp och jag hade brutit höften. 

Det blev 8 långa veckor fastbunden i en sång med spikar som höll upp benet.  Idag tog jag det lite försiktigare. Alfred sken av lycka när vi åkte. Oliver och Elliott va det också full fart på. Jag gick högst upp några gånger ( utan barn ) – blev några krascher och en skadad rygg.  Haha är inte 10 år längre.. Så nu sitter jag med en värmedyna på ryggen och tycker synd om mig själv. 

Men en fantastisk dag som avslutades hemma hos mamma och pappa. Alla följde med dit, varmchoklad, Skogaholms och ost.  En riktig myssöndag. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.