Inredning  – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Inredning 

Idag lyser solen genom fönstret & vårkänslorna kommer fram. Fräscha tulpaner på bordet och Ellos vår 2016 framför mig!   Alltid detta sug att göra om hemma. Nu har det stått still ett tag, men det behövs lite saker som piffar upp.

Trappan piffade jag ju upp förra våren med dessa trappsteg. Bättre för barnen och en snygg inredningsdetalj!   /Trappstegsmattor/

/Bäddset 6 delar/

Piffa upp i sovrummet. Dessa bäddset har jag i grått, och nu tänkte jag slå till på ett marin inför våren. Finns även i mintgrön, så snyggt men inte mig. Det är även 20% på alla bäddset på ellos just nu. Så skynda fynda!

Någon ny matta blir det nog också. Till barnens sovrum och även till hallen uppe.  

/Mattor/

Gud va det kliar i inredningsMalin just nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.