Tvillingmorsan

Fredag 

Idag myste vi extra mycket. Alfred har varit ledsen & mammig hela förmiddagen. Bara kramats & ska inte gå till dagis.

Där va det samma visa. Nej mamma inte gå. Han försökte sätta sig i vagnen & sa hem mamma. Så det gjorde ont i hjärtat, plus att veta att dom inte kommer hem till mig förens nästa vecka.  Tårarna rann på mig när jag lämnade förskolan. Vill bara att dom ska komma hem till mig ikväll. 

Men nu är det bara att jobba. Sen se framemot halloweenfest med tjejerna imorgon ♡ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ingela zackrisson

  Hejsan!
  Ja kan inte släppa detta inlägget. Till att börja med ja beundrar dig för att du är så generös med att dela med dig av dina barn.
  Ja kom på hur en kollega löst egentid med sina barn. Kanske kan vara något för er.
  De hade som ni varannan vecka men mån,tis ibland en annan dag men oftast mitt i. Så tog den barnfria ett av barnen och sen v. Därpå tog den andra så varje v. Hade dem varsin förälder. För er kanske det inte går. Men tänkte bara att ja skickar iväg o kan förhoppningsvis släpa detta liten nu. Du är en underbar mamma och skriver en blogg som får en att skratta och gråta. Tack för att du delar med dig.
  En stor kram från en okänd människa.

 2. Sandra

  Jag förstår att det är så att man delar på barnen på något sätt när man separerar men fy sjutton vad jobbigt! Jag som får ångest bara av att de ska vara hemma med farmor/mormor en natt när vi åker bort. Jag vet ju att de har det bra men ändå. Jag ska vara själv hemma med våra tre godingar i 3 dagar nästa vecka när maken är på konferens. Jag har laddat med enkel mat, hjälp av syrran för att få ihop aktiviteter osv. Jag fattar inte hur du får ihop livet. Jag tycker inte jag räcker till fast vi är två.. Heja dig å trevlig helg!

 3. Sophia

  Det är verkligen vidrigt att lämna sitt barn till den andre föräldern (även om man vet att de har de bra hos denne!!) Jag lämnade dottern på förskolan och för andra gången i hennes liv så både hämtar och lämnar pappan åter på förskolan på måndag.. Dvs 3 nätter.. Tidigare har hon bara varit där 2 nätter, och en enstaka gång 4 nätter i rad om jag minns rätt (förra julen..). Vi separerade då hon var ca 6,5 månad.. Nu är hon ca 2 år 3 mån, hon bor med mig och min sambo. Vidrigt, och så man saknar det busfröt!!!

  Trevlig helg trots allt, jag ska även jobba, gäller att jobba mkt när hon är borta..