Tvillingmorsan

“ Ohana means family. Family means nobody gets left behind — or forgotten. ”

Att komma hem till dessa två när dom ligger & sover är mysigt men ändå jobbigt. När jag jobbar eftermiddag får jag hjälp av familjen att hämta dom från förskolan & lägga dom hos mig. Under mina ”mammaveckor” så försöker jag vara ledig så mycket jag kan. Jobbar 82% och lägger så mycket ledigt jag kan när jag har kvällar på jobbet. Just för att inte missa all vaken tid med barnen. Men denna vecka krockar det och jag lär jobba till 20.00. Så är så glad att jag få hjälp av dom nära runt mig. Och det är Agnes & Alfred också tacksamma för ♡ 

Längtar redan tills imorgon när dom vaknar ( förhoppningsvis får jag sova inatt, haha) Men vi försöker göra förmiddagen mysig innan förskolan och ta vara på timmarna vi har tillsammans då. 

Godnatt ♡ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.