Tvillingmorsan

Saknaden av sina barn & att vara singel

Den blir värre för varje dag som går. Man längtar mer & mer till fredag så jag får se dom komma springande på förskolan.   Det är en stor skillnad på veckorna. Ena veckan är man igång 24/24 timmar. Full fokus på barnen och man vet knappt vad man heter. Andra veckan är tvärtyst, ingen som ger en en kram när man kommer ifrån jobbet & ingen att gosa med på natten.

Det är jobbigt att vara utan dom. Men annars att vara ensam utan en partner trivs jag med. Har absolut hatat att vara ensam förr. Jag har aldrig varit riktigt singel utan alltid varit snabb in i ett nytt förhållande. Men nu nästan ett år som singel tycker jag det är skönt att bara vara Malin! Bara jag som bestämmer hemma & göra precis det jag vill. 

Många frågar om jag inte ska träffa någon & ha i livet med barnen.  Men jag trivs faktiskt ensam med dom på mina veckor, & skulle jag träffa någon så skulle inte barnen bli inblandade. Jag vill inte ha något förhållande utan just nu är det jag & mina barn & all tid jag har med dom försöker jag göra det bästa med. Man får aldrig tillbaka den tiden. 

Så om jag går på dejt med någon ibland eller  vad man gör så håller jag barnen för mig själv.

Vissa kan tycka att jag inte borde vilja vara ensam. Men det vill jag. Jag vill få bo på egen hand, ha min ekonomi & bara vara ett tag. Jag har aldrig bott eller varit ensam. Och jag trivs bra med att vara det just nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Så himla bra insikt! Och det är OKEJ. Det kanske kommer en dag då saker är annorlunda och skulle det inte göra det är det lika rätt! Heja dig Malin!

  2. Linnea

    Sunt tänkt. Tycker faktiskt att många kastar sig in i nya förhållanden aaalldeles för fort plus att dom drar in barnen i smeten. Nej, det är bra av dig Malin. Man måste hitta sig själv och komma i fas med livet. Lycka till med allt <3.

  3. LIVSGLITTER - 25, mamma & änglamamma

    Det du skriver verkar förnuftigt, du ska göra precis så som du själv vill och lyssna inte på vad alla andra säger, för hur det än är så ska du och dina barn må bäst. Har själv varit i samma sits som dig, ensam med två vildingar varannan vecka. Nu har jag sambo men på den tiden var det väldigt jobbigt veckorna när det var tyst och man var ensam, men med tiden så lärde jag mig att ta vara på den tiden och göra något för mig själv, skapa eller bara ta hand om sig själv. Dock kändes det väldigt konstigt i början då man är van att vara mamma 24/7 för att helt plötsligt bara vara det halva tiden…

  4. Linn

    Hej Malin! Tycker detta du skriver är väldigt klokt att inte dra in nån ny man i barnens liv just nu. Inte menat att du måste leva ensam hela deras uppväxt men ändå klokt tänkande i dagsläget tycker jag. Då tänker jag att så mycket som hänt i deras liv redan omställningen att bara träffa pappa då o då till att sen bo varannan vecka o därav vara ifrån dig varannan vecka.
    En fråga förresten hur tycker du detta varannan vecka går för era barn? Märker du nån skillnad på dom eller finner dom sig bra i det? Vill du inte behöver du givetvis inte svara. ☺
    Anledning till min fråga är att i vår kommun avråder familjerätten varannan vecka boende för barnen. Så min dotter bor hos mig o spenderar cirka 8 nätter i månaden hos sin pappa.