Exklusivt erbjudande 25% på varumärken – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Exklusivt erbjudande 25% på varumärken

Shoppingtips igen eftersom ni gillar det!  Har en kod som gäller på varumärken som “Kavat, timberland, didriksson, reima” – Dom har aldrig rabatt på skor så helt perfekt när jag beställde barnens nya varmfodrade skor.   Även gäller rabatten på mina nya vinterskor jag köpte här förra månaden.  

Helt klart dom bästa skorna jag har haft. Varma,sköna & hur snygga som helst.

Dessa jackor funderar jag på till Agnes & Alfred till vintern.( Rabatten gäller endast skor)  

Skynda fynda innan storlekar tar slut. Självklart finns det massor av annat men just detta är mina favoriter. 

Ange kod ” 325415” i kassan på Ellos så får du 25% rabatt på ditt köp! 

( Glöm inte gilla inlägget om du gillar dessa tips, så jag kan fortsätta med sånna här exklusiva koder )

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Kanske skulle passa på att köpa mig ett par Timberland då! Men frågan är hur är dem i storlekarna? Skulle man kanske ta en storlek större så man får plats med en tjockare strumpa? jag har i vanligtvis 39. Hur tänkte du? 🙂